Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı Belediyesi´nde toplu sözleşme sevinci

Sındırgı Belediyesi´nde toplu sözleşme sevinci

Sındırgı Belediyesi personelinin, gelir ve çalışma koşulları daha da iyileşecek.

Sındırgı Belediyesi personelinin, gelir ve çalışma koşulları daha da iyileşecek.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Hak İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Savaş Dal ile Sındırgı Belediyesi çalışanlarını yakından ilgilendiren, gelir ve çalışma koşullarını iyileştirecek Toplu İş Sözleşmesi´ni imzaladı.
Sındırgı Belediyesi Personel LTD. ŞTİ. ile imzalanan sözleşme töreni Sındırgı Belediyesi Kademe bahçesinde pandemi kuralları dikkate alınarak işçilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Başkan Yavaş, imza sonrası yaptığı açıklamada 2004 yılından bu yana devlet imkanları ile personellere olan güvencenin arttırıldığını, kadro imkanı sağlandığını ve imzalanan sözleşme ile çalışanların haklarının daha da iyileştirildiğini söyledi.
Sendika ile görüşmeler neticesinde belediye bütçesini zora sokmadan ilk yıl % 13, ikinci yıl % 12 maaş iyileştirmesi yapılacağını, diğer sosyal haklarında verileceğini müjdeleyen Başkan Yavaş, ?Amaç hizmet kalitesini yukarıya çıkarmak.? dedi.
Bu şehre değer katmanın en güzel şey olduğunu belirten Başkan Yavaş ?Sendika, işçi, işveren, patron, belediye başkanı bu gibi ifadelerin hepsi, aslında tek bir şeyle özdeşleşiyor. Bu şehre hizmet verebilmek, yaşadığımız şehre hatıra olarak bir şey bırakabilmek. En iyi adam, en iyi işçi işini en güzel yapan insandır. Vatan sevgisi, memleket sevgisi Allah korkusu bilerek işinizi layıkıyla yapın. Sındırgı Belediyesi Personel LTD.ŞTİ. işçilerimiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi törenini gerçekleştirdik. Özveriyle çalışan personelime ve belediyemize hayırlı olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı