Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Sındırgı, Cumhur İttifakı ile örnek ilçe konumunda

Sındırgı, Cumhur İttifakı ile örnek ilçe konumunda

Türkiye 24 Haziran´da erken seçime gidiyor. Parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişte ise partiler arasında ittifak söz konusu.

 Siyasetin dolu dolu yaşandığı Sındırgı ilçesi Cumhur İttifakında da örnek ilçe oldu.
AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde sürdürerek Cumhurbaşkanlığından Recep Tayyip Erdoğan´a mecliste ise Cumhur ittifakına destek istiyor.
MHP Balıkesir Milletvekili adayları Sabire Zümrüt Akgül, Beytullah Duyar, Nezahat Temizer, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, MHP Sındırgı ilçe başkanı İsmail Tavşanoğlu, MHP Bigadiç İlçe Başkanı Emine Aygül ile birlikte Sındırgı ilçesinde esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştirdiler.
MHP´li vekil adayları başkan Yavaş ve ekibine misafirperverlikleri ve birliktelikleri için teşekkür ederken başkan Yavaş düşüncelerini ? 24 Haziran ülkemizin kaderini değiştirecek bir seçim. Bizler de ilçemizde AK Parti ilçe teşkilatımız ve MHP ilçe teşkilatımızla birlikteliği sağlayarak Cumhur İttifakının samimiyetini gösteriyoruz.? sözleri ile açıkladı.
MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ?Bizler liderimiz Devlet Bahçeli´nin izinde ülkemizin bekası ve daha güçlü bir Türkiye için ´Cumhur İttifakı Milletin Aklı´ sloganı ile birlikte hareket ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. ? dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ise, AK Parti´yi birlik ve beraberliğin adresi olarak işaret etti.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli