Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı, Turizm Fuarında göz kamaştırdı

Sındırgı, Turizm Fuarında göz kamaştırdı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı´nın gözdesi Sındırgı oldu.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı´nın gözdesi Sındırgı oldu.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı´nın açılışını gerçekleştirdiği 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir Fuar alanında düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı´nın dikkatleri çeken ismi Sındırgı ilçesi oldu.
8 Aralık´ta başlayan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 11 Aralık´ta sona erdi. Fuar İzmir´de İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar, Partner İl Mersin ve Uluslararası Destinasyon Partneri Akabe´nin katılımıyla düzenlendi.
36 ülkeden ve 60 ilden toplam 1179 katılımcı ile gerçekleşen fuarda, GMKA ve Balıkesir Valiliği tarafından hazırlanan Balıkesir standının ilgi odağını Sındırgı ilçesi ve değerleri oluşturdu.
Balıkesir´in genel turizm değerleri, Yağcıbedir halılarından, Sındırgı Belediyesi hanımeli çarşısında üretilen organik ürünlerin ve termal değerlerin tanıtıldığı standa Sındırgı Yörükler Derneği ve Yaylabayır Folklor ekibinin yöresel gösterileri ayrı bir renk kattı.
Samimiyetin ve doğallığın ön plana çıktığı Balıkesir standında termal turizmin patlayan yıldızı Sındırgı yabancı yatırımcı ve turistlerin ilgi odağı oldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli