Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sındırgı ?Vefa Sosyal Destek Grubu? ulu çınarların emrinde

Sındırgı ?Vefa Sosyal Destek Grubu? ulu çınarların emrinde

Korona virüs tedbirleri kapsamında, ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ihtiyaçları Sındırgı Sosyal Vefa Destek ekibi

Korona virüs tedbirleri kapsamında, ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ihtiyaçları Sındırgı Sosyal Vefa Destek ekibi tarafından giderilmeye başlandı.
Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve ilçe de bulunan kamu kurum ve kuruluşları amirleri ile gerçekleştirilen toplantı sonrası anında faaliyete başlayan ekipler, ulu çınarların taleplerini karşılamaya devam ediyor. Zabıta, Polis, Jandarma, belediye ve kaymakamlık personellerinden oluşan ekiplere mahalle muhtarları, din görevlileri ile gönüllü vatandaşlarda yardımcı oluyor.
Marketten, ilaca, evde bakımdan, temizliğe kadar kimsesi bulunmayan vatandaşların taleplerini yerine getiren ekiplerden vatandaşlar oldukça memnun.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false