Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sındırgı yeni yıla karla girdi

Sındırgı yeni yıla karla girdi

Sındırgı ilçesinde 2019´un ilk gününde etkili olan kar yağışı kente beyaz örtü ile ayrı bir güzellik kattı.

Sındırgı ilçesinde 2019´un ilk gününde etkili olan kar yağışı kente beyaz örtü ile ayrı bir güzellik kattı.
Yılın ilk gününde sabah saatlerinden itibaren etki gösteren kar yağışı kısa bir süre içerisinde yolları kapattı. Çocuklar ve aileler Cumhuriyet Meydanı ve parklarda keyifli vakit geçirerek karın tadını çıkarırken, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle kar lastiği ve zinciri olmayan araçlar yollarda mahsur kalırken, yolda kalan araçların yardımına Sındırgı Belediyesi ile Karayolları ekipleri koştu. Sındırgı ? Akhisar yolu kertil bölgesinde kalan araçlara sıcak çay ve kek ikramında bulunan ekipler, kara sağlanan araçların çıkarılması için yardım etti.
Sındırgı ? Simav, Sındırgı - Balıkesir istikameti içinde durum aynıydı. Bazı duyarlı vatandaşlar ise sokak hayvanlarını unutmayıp ekmek ve mama verdi.
Yol küreme, tuzlama çalışmalarının gece boyunca devam ettiği bölgede, sabahın ilk ışıkları ile harekete geçen ekipler, ibadethane, okul ve sık kullanılan bölgelerde kaldırım ve yol temizlik çalışması başlattı. Fiziki çalışmaların yanında sosyal medya ve SMS yoluyla vatandaşlar sürekli olarak bilgilendirildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu