Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sındırgı Belediyesi Konya Fuarında

Sındırgı Belediyesi Konya Fuarında

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı” TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Fuara katılan Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi st

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı” TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Fuara katılan Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi standı en çok ziyaret edilen stant olmayı başardı.
Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği, İtfaiye ve Belediye Hizmet Araçları Fuarının açılışını Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve protokol üyeleri gerçekleştirdi.
Göreve başladığı günden itibaren ilçenin tanıtımına büyük önem veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçenin tanıtımı için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü görevlendirdi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki fuara katılarak Sındırgı'nın değerlerinin tanıtımını sağladı. Sındırgı Belediyesi tarafından açılan stantta her ilmeğinde ayrı bir hikayesi olan Yağcıbedir halısından, şifalı termal sularına kadar bir çok kültürel değerler standı ziyaret eden ziyaretçilere anlatıldı. Ziyaretçilere el yapımı doğal höşmerim tatlısı ikram edildi.
Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarında ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesinin standında Sındırgı tanıtım videosu yayınlanarak fuarda Sındırgı'ya verilen önemi gösterildi. Konya Büyükşehir Belediyesi standında kurulan dev sinevizyonda Sındırgı Belediyesi tanıtım videosundan başka fuara katılan ilçelerin tanıtım videosuna yayınlanmasına izin verilmedi. Konya Kent 2015 fuarının en gözde standı olan Sındırgı Belediye standı ziyaretçilerin beğenisinin yanında Türkiye ve Dünya Çapında düzenlenecek fuarlara özel olarak davet edildi. Rusya`nın Moskova şehrinde Fuar Organizasyonlarını üstlenen Tamerlan Nurali standı ziyaret ederek Moskova'da 10-13 Eylül Tarihlerinde düzenlenecek LLC ‘'Akademiya Luks'' Uluslararası İpek Yolu Halı ve Tekstil Sanayi'' fuarında Sındırgı Belediyesi'ni de görmek istediklerini belirtti.
Sındırgı Belediyesi şimdiye kadar katıldığı fuarlarda renkli kültürü ile ziyaretçilerin en çok ziyaret ettiği stant olmayı başardı. Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve protokol üyeleri Sındırgı Belediyesi standını gezerek Yağcıbedir halıları ve şifalı termal suları hakkında yetkililerden bilgi aldı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli