Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı´da 2019´da 1350 abone daha sıcak suya kavuşuyor

Sındırgı´da 2019´da 1350 abone daha sıcak suya kavuşuyor

Sındırgı İlçesi´nde 2014 yılında yap ? işlet ? devret modeli ile ilçe merkezine getirilen sıcak su ile konut ısıtma işleminde firmadan kaynaklı sıkıntıları ortadan kaldırmak,

Sındırgı İlçesi´nde 2014 yılında yap ? işlet ? devret modeli ile ilçe merkezine getirilen sıcak su ile konut ısıtma işleminde firmadan kaynaklı sıkıntıları ortadan kaldırmak, vatandaşların resmi olarak muhatap bulmaları ve sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması adına Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın girişimleri ile firma belediye bünyesine geçirilmişti.
SINJET A.Ş. bünyesinde uzman ekipler işbirliği ile kış aylarında mevcut 3000´e yakın abonenin konforlu ısınması adına hızlı bir çalışma yürütürken, yapılan kontroller ve ilave çalışmalarla memnuniyet % 97´lere çıktı.
Mağdur 700 abone 2019 yılında sıcak su ile ısınacak
Mevcut sistemde 3000´e yakın konutun ısınma hizmetinden faydalandığı gibi abone olmuş ancak hizmet alamamış 700 abonenin sıcak su bağlantısı için de çalışmalara başlandı.
Sözleşmesini yapmış ancak sıcak su hizmetinden faydalanmayan 700 abonenin yanında 650 yeni aboneye daha sıcak su verileceği müjdesi verilirken, 8 etapta tamamlanacak olan proje kapsamında yeni bağlantı yapılacak mevcut abonelerin bulunduğu sokaklarda yeni abonelik işlemi de yapılabilecek.
SINJET tarafından açılan iki yeni kuyu ile su kapasitesinin arttırıldığı, kapasiteye göre aboneliklerin devam edeceği açıklanırken, ekipler ilk çalışmaya 1. Bölge olan Çavdaroğlu Mahallesi´nden başladı. Abonelik işlemleri ve farklı sorular için SINJET A.Ş. den detaylı bilgi verileceği kaydedildi.
Jeotermalle ısınma konusunda büyük bir risk aldıklarını, ancak vatandaşların desteği ve gayretli çalışmalar neticesinde sorunlarında % 97 oranında giderildiğini belirten Sındırgı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ekrem Yavaş ?Bizler her zaman vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek, ilçemizi daha da büyütmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin geleceği Jeotermale bağlı.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı