Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı´da kırsal mahallelere çok amaçlı salon kazandırılıyor

Sındırgı´da kırsal mahallelere çok amaçlı salon kazandırılıyor

Sındırgı İlçesinde, Aslandede Mahallesi Çok Amaçlı Salonu ile Sulama Göleti hizmete girdi.

Sındırgı İlçesinde, Aslandede Mahallesi Çok Amaçlı Salonu ile Sulama Göleti hizmete girdi.
Sındırgı ilçesinde kırsal mahallelerin istek ve ihtiyaçlarına göre çalışmalar hızla devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen geleneksel mahalle hayrında Aslandede Mahallesi Çok Amaçlı Salonu ve Sulama Göleti vatandaşların hizmetine sunuldu.
Sındırgı Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Emendere, Taşköy, Yusufçamı, Hisaralan mahallerine kazandırılan çok amaçlı salonlara Aslandede mahallesi Çok Amaçlı Salonu da eklendi.
Aslandede Mahallesi çok amaçlı salonu ilk hizmetini mahalle hayrında verdi. Salon düğün, hayır ve cemiyetlerde, gerekli durumlarda kapalı Pazar yeri olarak kullanılmak üzere dizayn edildi.
Jeotermal birliği toplantısı nedeniyle şehir dışında olan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, telekonferans yönetimi ile açılışa katıldı.
Yavaş, açılışlarla ilgili yaptığı konuşmasında şöyle konuştu: ?Kırsal mahallelerimizde düğün, cemiyet yapan vatandaşlarımızın daha nezih bir ortamdan faydalanması için Çok Amaçlı Salonların yapımına önem veriyoruz. Büyükşehir belediyemiz ile işbirliği içerisinde dört mahallemizde çok amaçlı salon yapımını gerçekleştirdik. Aslandede mahallemiz ile beş oldu. 12 çok maçlı salonun yapımını da programımıza aldık ve en kısa sürede çalışmalarına başlayacağız. Bunun yanında kırsalda tarım verimliliğini arttırmak, ekonomik kazancın fazlalaşmasını sağlamak amacıyla sulama göletlerine de önem veriyoruz. Mahallemize ve ilçemize sulama göleti ve çok amaçlı salon hayırlı olsun.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı