Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı´da şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

Sındırgı´da şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

Sındırgı´da Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelindeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.


Sındırgı Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Kaymakam Oktay ve Başkan Yavaş yemek öncesi davetlilerle tek tek selamlaştı. İftar sonrası şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Başkan Yavaş, şehitleri şükran ve minnetle andıklarını ifade ederek, ?Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. İnşallah Ramazan ayına yetiştiğimiz gibi Bayrama da yetişmeyi nasip etsin. Bugün bu memlekete bu vatana canımızı verdiğimiz ve onların aileleriyle beraberiz. Rabbim onların mekanını cennet etsin. Allah binlerce kez razı olsun onlardan. İnşallah şefaatlarından bizlere nail eylesin. Çünkü şehitlik mertebesi herkese nasip olabilecek bir hadise değil. Memleket, millet, din, bayrak uğruna en kutsal şeyimizi canımızı vermek herkese nasip olmayacak bir hadise. Allah tüm şehitlerimizden, gazilerimizden razı olsun. Katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.
İlçe Kaymakamı Zafer Oktay ise ?Bugün şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri ile yemek programında bir araya geldik. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu vesileyle bir yemek organizasyonu düzenlendi. Katkı ve katılımınızdan dolayı sizlere minnettarlık duyuyoruz. Ramazan ayının huzur ve bereket içerisinde geçmesini diliyoruz. Barış ve kardeşlik dolu huzur içerisinde günlerinizi idame ettirmenizi diliyoruz. Her an yanınızdayız. Taleplerinizi dinlemeye, ihtiyaçlarınızı gidermeye hazırız. Sizler bizlere birer emanetsiniz. Ezanlarımız susmuyor, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, düşmana göğsünü siper etmiş şehitlerimiz sayesindedir. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli