Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sındırgı´nın değerleri posta pulunda

Sındırgı´nın değerleri posta pulunda

Sındırgı Belediyesi ve PTT işbirliği ile Sındırgı´ya ait değerler posta puluna işlendi. Uluslararası Yağcı Bedir Halı Kültür ve Sanat Günleri ile şehir logosu, tarihi kemer köprü, yağcı bedir halıları ve Türkiye´nin tek canlı dikitleri hisar alan dikitler

Sındırgı Belediyesi ve PTT işbirliği ile Sındırgı´ya ait değerler posta puluna işlendi.
Uluslararası Yağcı Bedir Halı Kültür ve Sanat Günleri ile şehir logosu, tarihi kemer köprü, yağcı bedir halıları ve Türkiye´nin tek canlı dikitleri hisar alan dikitleri farklı pullarda yer alıyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?İlçemizin değerlerini, termal turizm ile büyüyen ilçemizin var oluşu ile alakalı kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak adına böyle proje gerçekleştirdik. Öncelikle bir şehir logosu oluşturmuştuk. Bunun PTT Başmüdürlüğümüzle birlikte bir tasarım yaparak artık posta pullarında da ilçemizin değerlerini yerleştirerek herkes tarafından bu değerlerin görülmesini, tanınmasını istedik. Yani şehrimizde ne var ne yok başka birileri de bunları gelsin görsün ve merak uyandırsın diye ulusal ve uluslararası düzeyde gidecek bütün posta ulaşım araçlarında artık zarfımızın üzerine bu pullar yapışmış olacak. Burada ne var dediğimizde öncelikle şehir logomuzu işledik ve Uluslararası festivalimizi koyduk. Yağcı bedir halılarımızdan kültürel varlıklarımıza kadar farklı değerleri posta puluna işledik. Mevcut durumda zaten posta pulu kullanılıyordu. Bizler de PTT kampanyasından yararlanarak böyle bir projeye imza attık. Geçtiğimiz dönemde de Şerif Pehlivan ve yağcı bedir halılarımızın yer aldığı posta pulu yaptırmıştık. Artık değerlerimiz posta pulları ile her yere ulaşacak.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false