Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sındırgı´yı geliştirecek turizm projeleri övgü alıyor

Sındırgı´yı geliştirecek turizm projeleri övgü alıyor

Sındırgı ilçesinde turizmi geliştirmek adına yapılan projeler ziyaretçilerinden tam not alıyor.

Sındırgı ilçesinde turizmi geliştirmek adına yapılan projeler ziyaretçilerinden tam not alıyor.
Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Hanımeli Çarşısı ve Türkiye´nin tek Güreş Evi, AK Parti Balıkesir protokolü tarafından övgü aldı.
AK Parti Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, AK Parti BBB Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Sındırgı belediye başkan aday adayları, Sındırgı ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ı makamında ziyaret ederek 5 yıl boyunca yapılan çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Yavaş istişarelerin ardından Balıkesir heyeti ile birlikte Türkiye´de tek olan Sındırgı Belediyesi Remzi Çakar Güreş Evi ve hanımları istihdama ve turizme kazandırmak adına oluşturulan Hanımeli Çarşısı´nı ziyaret etti. Sındırgı´nın geleceğinin turizmde olduğunu belirten Başkan Yavaş, Hanımeli Çarşısı, Güreş Evi ve turizm alanında yapılan çalışmalara yönelik detaylı bilgiler aktardı.
Güreş Evi ve Hanımeli Çarşısı ziyaretçilerinden tam not alırken, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK belediyeciliğin farkının bu tür projelerle ortaya çıktığını açıkladı.
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz´da, Sındırgı´nın etkinlikleri ve sıra dışı projeleriyle kendini dünyaya tanıtmaya çalıştığını belirtti.
Hanımeli Çarşısı´nın muhteşem bir proje olduğuna değinen Yılmaz, Güreş Evi´nin de Sındırgı´nın kültürünü yaşattığını kaydetti.
AK Parti Milletvekilleri Yavuş Subaşı, Mustafa Canbey, Belgin Gökçe Uygur ve Mutlu Aydemir de bayanlara yönelik projelerin AK Parti ile şaha kalktığını, Sındırgı Belediyesi´nin de bu tür projelerle bunu hayata geçirdiğini belirterek çalışmalarından dolayı Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´a teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli