Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Sivasspor Teknik Sorumlusu Rıza Çalımbay: “Bandırmaspor çok iyi bir takım”

Sivasspor Teknik Sorumlusu Rıza Çalımbay: “Bandırmaspor çok iyi bir takım”

“Bugün çok iyi bir takıma karşı oynadık.

“Bugün çok iyi bir takıma karşı oynadık. Bandırmaspor, gerçekten çok iyi bir takım. Puan cetvelindeki yerini hak ediyor. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamalarına karşın oyundan hiç kopmadılar. Maç boyunca da bize sıkıntılar yaşattılar. Bandırmaspor’u ve hocalarını kutluyorum. Bu maça çok eksik oyuncularla çıktık. Kötü goller yedik. Sıkıntılı anlar yaşasak da maçı kazanmayı bildik. Şimdi üç gün sonra oynayacağımız lig maçını düşünüyoruz. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.”
Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel:
“Bandırmaspor’u her kulvarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Hazırlık maçları dahil sahaya çıktığımız her maçta bu temsili en iyi şekilde yerine getirme çabası içindeyiz. Güçlü rakibimiz önünde çok erken bir gol yedik. Sonra sahada 10 kişi kaldık. Buna rağmen eşitliği sağladık. Ancak ilk yarının sonunda gol yiyerek, soyunma odasına 2-1 yenik gitmemiz iyi olmadı. Yine de ikinci yarının başlarında ikinci golümüzü bulduk. Ancak kalemizde gördüğümüz üçüncü gol, takımımızın moralini olumsuz etkiledi. Ardından da dördüncü golü kalemizde gördük. Kafa kafaya bir maç oldu. Tabii ki rakibimiz çok güçlü bir süper lig takımıydı.
Şimdi tek kulvarımız kaldı. Ligde bu hafta Eyüpspor deplâsmanına çıkacağız. Bu maçtan çok iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Eyüp önünde, sarı kart cezalısı Doğan Can ve Caner yer alamayacak.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı