Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sobadan çıkan gazdan zehirlendiler

Sobadan çıkan gazdan zehirlendiler

Aksakal Beldesinde yaşayan Gündüz çifti sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlendi.

Aksakal Beldesinde yaşayan Gündüz çifti sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlendi.
Aksakal Beldesi Karadere civarındaki çayırda hayvan ağılları bulunan Fatma ve Seyhan Gündüz çifti, gece yarısına doğru hayvanlarına baktıktan sonra sobalı odada uykuya yattılar. 
31 Aralık sabahı Aksakal`a günlük sütlerini getirmeyen ailenin durumundan şüphelenen Aksakal`daki ailesi çobanlarını arayarak durum hakkında bilgi almak istemeleri üzerine acı gerçek ortaya çıktı.
Çobanın, Fatma-Seyhan Gündüz çiftini aramak için çiftlik evine gittiğinde karı kocanın baygın olarak yatmakta olduklarını görüp olayı haber vermesi üzerine çift 112 acil servisi tarafından ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
MHP Aksakal Belde Başkanlık görevini yürüttüğü öğrenilen Seyhan Gündüz`ün (48) yapılan müdahale sonucu, tedaviye tepki verirken hayati tehlikesi süren eşi Fatma Gündüz (44) ise yoğun bakıma alındı.
Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yahya Kemal Çalışkan`ın her iki hasta ile bizzat ilgilendiğini, başka bir hastaneye sevk anlamında hastanın durumunun tehlikeye düşürülmesinden endişe duyduklarını ifade ettiğini bildirdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli