Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Şoförler Odası Başkanı Payal: ?Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacağız?

Şoförler Odası Başkanı Payal: ?Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacağız?

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, ilçe şoför esnafının sorunları ve uygulanacak yeni sistem ile ilgili olarak Balıkesir´e gitti.


Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, ilçe şoför esnafının sorunları ve uygulanacak yeni sistem ile ilgili olarak Balıkesir´e gitti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ulaşım birimi yetkilileriyle görüşen Payal, gazetemize açıklamalarda bulundu. Payal, ulaşım hizmetleri sorumluluğunun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nde bulunduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:
?Taksici esnafından yıllık 250´şer lira ve izin belgesi isteniyor. Ayrıca taksilerin satış işlemleri sırasında alıcının 5 bin TL, servis aracı satışında ise yine alıcının 2 bin TL ödemesi gerektiği bildirildi. Erdek-Bandırma arasında sefer yapan SS Erdek Minibüsçüler-Midibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi´nin, bu hattaki seferlerini sürdüreceği, ancak araçlara engelliler için rampalar yapması gerektiği belirtildi. Kısacası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir ulaşım hizmeti isteniyor.?
Payal, Erdek ilçesi sınırları içinde kırsal mahalleler (eski köyler) dahil 98 ticari sarı taksinin hizmet verdiğine işaret ederken, ?Taksici esnafı için yaz sezonumuz henüz başlamadı. Bu taksiler için sezon bayramda başlayacak? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false