Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şoförler Odası Başkanı Payal: "Korsan taksicilik sürüyor"

Şoförler Odası Başkanı Payal:

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, "Sitelerin bekçilerinin korsan taksiciliği yıllardır sürüyor ama yetkililerin umurunda bile değil" dedi.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, "Sitelerin bekçilerinin korsan taksiciliği yıllardır sürüyor ama yetkililerin umurunda bile değil" dedi. Karşıyaka başta olmak üzere Erdek´e bağlı kırsal mahallelerin turistik tesislerinde site bekçiliği yapan birçok kişinin, parmak arası terlikler giyerek korsan taksiciliği sürdürdükleri halde yetkillerin, bu duruma seyirci kaldıklarını öne süren Payal, şunları söyledi:
"Biz taksiciler, devlete her çeşit vergimizi ödeyerek evimize alnımızın teriyle ekmek götürmeye çalışıyoruz. Buna karşılık, bu kişiler, devlete hiçbir katkıları olmadan ceplerini dolduruyorlar. Yıllardır bu durumu dile getirip denetim yapılmasını istemekten usandık. Yetkililerin kulakları bir türlü duymuyor. Korsan taksicilerin ceplerini doldurdukları bir yerde geçimlerini namuslarıyla kazanan taksici esnafına yazık değil mi?"
Payal, egzozlarının bozukluğu nedeniyle kent içinde büyük ses kirliliği yarattıkları gibi bilinçsizce kullanan kişilerin ellerinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden motosiklet sürücülerinin de çok sıkı denetlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli