Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Şoförler “Yine Osman Çapar” dedi

Şoförler “Yine Osman Çapar” dedi

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden Osman Çapar seçildi.

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden Osman Çapar seçildi.

Oda salonunda, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem’in divan başkanlığında yapılan genel kurulda yönetim kurulu için seçimlere Osman Çapar, Ali Acar ve İbrahim Başçı’ya ait listeler katıldı. 718 oyun kullanılıp, 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Çapar’a ait liste 408 oyla seçimi kazanırken, Acar’ın listesine 198, Başçı’ya ait listeye ise 109 oy çıktı. Böylece Çapar’ın, 4 yıllık süre için ikinci dönem başkanlığı başladı.

Genel kurulda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Odalara her çeşit desteği verdiklerini belirterek, “Bandırma’nın en önemli sorunlarının başında trafik geliyor. Nüfus yoğunluğunun fazlalığı nedeniyle özellikle merkezde yaşanan trafik sorununu çözmek için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Genel kurula Oda üyelerinden yoğun bir katılım olduğu gözlendi.

ÇAPAR’IN YÖNETİM KURULU

Osman Çapar’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Ahmet Yılmaz, Bünyamin Kertik, Selvet Toygar, Ünal Erten, Necati Kukudaş, Hüseyin Savaşan, Ersan Eren, Aydoğan Bayındır ve Mustafa Sarıaltın yer aldı.

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Şoförler Osman Çapar”
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı