Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sokak köpekleri koyun sürüsüne saldırdı

Sokak köpekleri koyun sürüsüne saldırdı

Bandırma İlçesi kırsal Çalışkanlar Mahallesi Ayyıldıztepe Bölgesinde, sokak köpekleri koyun sürüsüne saldırdı.

Bandırma İlçesi kırsal Çalışkanlar Mahallesi Ayyıldıztepe Bölgesinde, sokak köpekleri koyun sürüsüne saldırdı. 5 koyunun telef olduğu saldırıda çok sayıda koyun yaralanırken, koyunlardan bir kısmı ortadan kayboldu.   

Bandırma´nın Çalışkanlar Mahallesi Ayyıldıztepe mevkiinde çok sayıda sokak köpeği, otlayan koyunlara saldırdı. 5 adet koyun telef olurken çok sayıda koyun yaralandı. Saldırı sonrasında korkudan kaçan koyunların ise aranmasına makilik alanda devam ediliyor.
Edinilen bilgiye göre; olay dün sabah saat 11.00 sularında Çalışkanlar Mahallesi Ayyıldıztepe mevkiinde meydana geldi. Ramazan Kuşçu, kendisine ait 350 adet koyununu Ayyıldıztepe mevkiinde otlatırken sürüsü çok sayıda köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında 5 koyun telef olurken çok sayıda koyunda yaralandı. Korkarak makilik alana kaçan koyunların ise aranmasına devam ediyor. Olayla ilgili Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Ramazan Kuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada ?Sabah saat 11.00´de çok sayıda köpek Ayyıldıztepe mevkiinde otlattığım 350 adet koyunuma saldırdı. Saldırı sonrasında 5 koyun telef oldu. Çok sayıda koyunda saldırı sonrasında yaralandı. Korkup makilik alana kaçan koyunlarımızı aramaya devam ediyoruz. Belediye özellikle sahipsiz köpekler konusunda gerekli çalışmayı yapmalı. Çünkü bahse konu yer insanların yürüyüş yolu üzerinde. Gerekli tedbirler alınmazsa bugün koyunlara saldıran köpeklerin yarın insanlara saldırmaları kaçınılmazdır.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı