Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sokak çocuklarına Demokrat Partiden anlamlı destek

Sokak çocuklarına Demokrat Partiden anlamlı destek

Bandırmada sokak çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen gecede açık artırmayla satışa sunulan resim tablosuna en yüksek rakam Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından verilip satın alındı.

Bandırma`da sokak çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen gecede açık artırmayla satışa sunulan resim tablosuna en yüksek rakam Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından verilip satın alındı.
Geçtiğimiz Pazar günü, Bandırma Tüm Otel`de sokak çocukları yararına bir yemek düzenlendi. "Bizim Çocuklarımız" projesi sahibi Alev Şengönül`ün organize ettiği yardım amaçlı yemek, çocukların yaptığı müzikle renk kazandı.
Şengönül`ün kendisine ait bir İran`lı ressamın tablosunu çocuklar yararına arttırmaya koyması gecenin en anlamlı görüntüsüydü. Tabloya en yüksek rakamı Demokrat Parti Bandırma İlçe Teşkilatı verdi.
Alev Şengönül, Bandırma doğumlu, uzun yıllar yurt dışında yaşamış ve sonunda ata toprağı Düzler`e yerleşmiş. 20 yıl sosyal pedagog olarak, sokak çocuklarıyla, hapishanedeki gençlerle, uyuşturucu bağımlılarıyla çalışmış. Çalışmalarını Bandırma`da bulunan sokak çocukları, kimsesiz çocuklar ve fakir aile çocukları üzerine yoğunlaştırarak, bunları ilgilerini çekeceğine inandığı bir dans-tiyatro çatısı altında toplayıp, bu yönde bir eğitim sağlamak üzere çalışmalarını başlattığını söylüyor. Bir başka etkinliğin de çocukların gözüyle Bandırma konulu ödüllü fotoğraf yarışması ve sergisi olacağını söyleyen Şengönül, kendisine destek veren Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve yardımcısı Dursun Mirza`ya, ayrıca otelinin imkanlarını sunan ve projeye destek veren Sayın Mehmet Tüm`e teşekkür ederek, projelerinin devamının gelmesi için Bandırma insanından, dernek ve kuruluşlarından destek beklediğini ifade etti.
Haber : Sermed ÇINAR

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false