Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Son ders zili çaldı...

Son ders zili çaldı...

Öğrencilerde Karne Sevinci

2017-2018 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Öğrenciler için 3,5 aylık yaz tatili başladı.
Eğitim-öğretim döneminin sona ermesi ile tüm yurtta olduğu gibi, Erdek´te de öğrenci ve velilerimizde karne ve tatil heyecanı yaşandı.
Düzenlenen törene ilçemiz Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Ekrem Çalık yaptığı konuşmada, ?İlçemiz genelinde 389 ana sınıfı, 773 ilkokul, 1213 ortaokul, 609 lise öğrencimiz ile birlikte toplam 2984 öğrencimiz eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Bugün itibariyle 2017-2018 eğitim-öğretim dönemini tamamlayarak karne almaya hak kazanan tüm öğrenci ve velilerimizi kutluyorum. BENGİ projesi kapsamında çok verimli bir sezon geçirdik. Öğrencilerimiz çok güzel projeler üretip bilgi ve becerilerini kanıtlayarak tatili hak ettiler. Yaz tatilini bol bol kitap okuyarak, sportif faaliyetlerde bulunarak verimli değerlendirin. Karnedeki notlara aldırış etmeyin. Çalışarak daha iyi ve yüksek not alabilirsiniz, sizlere ve ailelerinize iyi tatiller diliyorum.

Eğitim ve öğretim dönemi içinde ciddi emek harcayarak devletimize ve milletimize yararlı bireyler yetiştirebilmek adına özveri ile görevlerini yerine getiren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.? dedi., Çalık tüm öğrenci ve velilere iyi tatiller diledi.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir açıklama yayınladı. Camgöz, açıklamasında, ?Bu yıl, hem eğitim-öğretim açısından, hem de BENGİ projesi, sosyal etkinlikler, yarışmalar, bilimsel projeler bakımından oldukça başarılı geçmiştir. Bu şekilde dolu dolu bir yılın yaşanmasına destek olan sayın valimize, sayın kaymakamımıza, kurum amirlerimize, okul müdürlerine ve yöneticilerimize, meslektaşlarımız öğretmenlerimize, bize destek veren hayırseverlere ve eğitime gönül veren herkese teşekkür ediyorum? dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı´nın takvimine göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: ders zili çaldı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu