Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sosyal Doku Projesi ile ulaşılmadık kimse kalmayacak

Sosyal Doku Projesi ile ulaşılmadık kimse kalmayacak

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, gönül belediyeciliği çalışmalarının startını verdi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, gönül belediyeciliği çalışmalarının startını verdi.
Başlatılan bu proje ile, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda Sındırgı´nın en ücra köşelerine dahi belediyenin şefkat eli uzatılarak, rutin belediyecilik işlemleri 74 mahalle de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.
Sındırgı´da Sosyal Doku projesi ile belediye bünyesinde oluşturulan ekip Sındırgı´nın bütün mahallelerini dolaşarak vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.
Sındırgı geneli sosyal portföyünün çıkarıldığı projede belediye başkanı Ekrem Yavaş adına teker teker evleri dolaşan ekip vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının tespitini yapıyor. Toplanan veriler günlük olarak gerekli birimlere iletiliyor. Vatandaşların geçim kaynaklarının neler olduğu, engelli, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç kişilerinin tespit edildiği uygulamadan vatandaşlar da oldukça memnun.
Uygulamaya koydukları proje hakkında kısa bir açıklama yapan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı sosyal belediyecilik anlayışının kendilerince ilke edinilerek Sındırgı´da belediye elinin değmediği bir hane bırakmamak adına çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli