Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sözat, çözümün adresi olarak CHPyi işaret etti

Sözat, çözümün adresi olarak CHPyi işaret etti

CHPnin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, geçen hafta ziyaret ettiği ilçemize dün bir kez daha geldi.

CHP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, geçen hafta ziyaret ettiği ilçemize dün bir kez daha geldi. 
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ve  Balıkesir CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk`un ilçemize yaptığı ziyarette CHP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ve partililer ev sahipliği yaptı.   
Pazartesi günü kurulan Erdek Pazarını dolaşan Sözat, pazarcı esnafın sorunlarını dinlerken tek çözümün CHP olduğunu sık sık anlattı.
Pazarcı esnafı ve pazarda alışveriş yapan halkla tek tek tokalaşan CHP adayı sözat, Pazarcı esnafa, tezgahlarına koyduklardı mahsulden kar edebiliyormusunuz? diye sordu.
Kendisinin Ziraat Mühendisi ve Balıkesir Zirat Odası Başkanı olduğunu Pazarcı esnafla paylaşan Sözat, CHP iktidarı ile çiftçinin sorunun ortadan kalkacağını söyledi.
Sami Sözat ismini halka daha yakından tanıtma çabasında olduklarını ifade eden CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ise "İki adayımız da halkla iç içe olan halkın arasından gelen kişilerdir. Balıkesir Büyükşehir adayımızın kendisi bizzat çiftçidir. Sizlerin halinden en iyi anlayacak kişi kendisidir. Kendisi aynı zamanda ziraat mühendisidir. Erdek Belediye Başkan adayımıza tanıtmaya zaten gerek yok. 10 sene ilçemize hizmet etmiş değerli bir adayımızdır. Ben iki adayımızın da sandıktan başarı ile çıkacağına inanıyorum" dedi.
Erdek ilçe pazarını dolaşan CHP heyeti, daha sonra Ocaklar, Narlı ve İlhanlar Mahallelerini ziyaret ettiler.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli