Sözeri, önemli bir 3 puan aldık
RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, TFF 1. Lig´in 16. haftasında 2-1 kazandıkları Adanaspor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Spor Haber
Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi 22:06
Güncelleme: 28 Aralık 2020 22:06
Sözeri, önemli bir 3 puan aldık

RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, TFF 1. Lig´in 16. haftasında 2-1 kazandıkları Adanaspor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Müsabakanın orta hakemi Cihan Aydın´ın maçın önüne geçtiğini söyleyen Sözeri, ?Cihan Aydın hocayı ve onun gibi genç hakemleri devamlı takip ediyoruz. Türk futboluna pırlanta gibi pırıl pırıl hakem geliyor. Ama bugün kendisi de kabul edecektir ki kötü günündeydi. Attığımız bir gol ofsayt olabilir. Ama attığımız diğer iki golün, gol olarak neticelendirilmesi gerekiyordu. Buradan güzel daha farklı galibiyetle de ayrılabilirdik ama olmadı. İlk yarı biraz kötü oynadık. Nitekim erken bir gol yedik ama çabuk toparlayıp golü bulduk. İkinci yarı sonradan oyuna giren oyuncuların da katkılarıyla maçı çevirmesini bildik. Gerçekten kıymetli galibiyet, özellikle aşağıyla bağlarımızı koparmak ve yukarı hedefimiz anlamında önemliydi. O yüzde de kıymetli bir 3 puan.? dedi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Sözeri önemli puan aldık
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI