Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SP Erdek İlçe Başkanı Köse: ?Partimiz hızla yükseliyor?

SP Erdek İlçe Başkanı Köse: ?Partimiz hızla yükseliyor?

Saadet Partisi(SP) Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, "Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Hızla yükseliyoruz" dedi.

Partilerinin CHP, İyi Parti ve DP ile yaptığı seçim ittifakının son derece gerekli olduğuna dikkati çeken Köse, şu değerlendirmede bulundu:

"İktidar partisi ve ittifak ortağı MHP, 24 Haziran´daki seçime partimizi eli kolu bağlı sokmak istiyordu. Seçimde % 10´luk barajın yanı sıra mecliste grubu bulunmayan partilerin cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza ve 131 bin lira adaylık ücreti istenmesi bu anlama geliyordu. Bu olumsuzlukları aşmak için ittifak kurmaktan başka çaremiz yoktu. Kaldı ki, bu ittifak yasasını iktidar partisi çıkardı. Biz de, legal olan üç partiyle ittifak yaptık. Seçime her çeşit güçlü olanaklarla giren iktidar partisiyle mücadele etmenin güçlülüğünü halkımızın çok iyi gördüğünü biliyorum. Tüm yayın organlarının sesinin iktidar tarafından kesildiği bir dönemde TBMM´ne güçlü bir şekilde girerek halkımızın sesi olmayı hedefliyoruz. Bu sadece bir seçim ittifakıdır. 24 Haziran için ittifak yaptığımız diğer partiler gibi biz de seçim sonrası yolumuzu ayrı ayrı sürdüreceğiz."
1993 yılından beri politikanın içinde bulunup önceki yıllarda Refah ve Saadet partilerinden iki kez Bandırma belediye başkan aday, bir kez de Balıkesir milletvekili adayı olan Köse, önümüzdeki günlerde Erdek´te, Saadet Partisi ilçe binasının açılışının törenle yapılacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli