Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SP Büyükşehir adayından gazetemize ziyaret

SP Büyükşehir adayından gazetemize ziyaret

Saadet Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Filiz seçim çalışmaları için ilçemize geldi.

Saadet Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Filiz seçim çalışmaları için ilçemize geldi.
Beraberinde, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Ömer Taşgın ve Saadet Partisi Erdek Belediye Başkan Adayı Mehmet Taban ile birlikte Erdek`i ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Filiz, gazetemizi ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Filiz, gazetemize yaptığı ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
30 Mart`a kadar çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Filiz, `Saadet kazanınca Balıkesir kazanacak` diye konuştu.
Filiz: "Sesimizi yerel basın sayesinde duyuruyoruz"
Yerel basının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Saadet Partisi (SP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Filiz "Yerel basın bizim için çok önemli bir konuma sahip. Bizim halka iletişimimizi halka sesimizi duyuran, halkın bizlere sesini ulaştıran kurumlardır" dedi.
Kendisini gazetemiz aracılığı ile Erdek halkına tanıtmak istediğini ifade eden Filiz, 1948 Dursunbey doğumlu olduğunu belirtti.      
İlk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra 25 yıl fotoğrafçılık ile uğraştığını kaydeden Filiz, "1969 yılından beri Milli Görüşün aktif olarak içerisindeyim. Milli Selamet Partisi (MSP) Dursunbey İlçe Başkan Yardımcılığı, 13 yıl Refah Partisi (RP) İlçe Başkanlığı yaptım. 1994-1999 yılları arasında Dursunbey`de Belediye Başkanlığı yaptım. Şimdi ise Parti Genel Merkezimizin teveccühü ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım ve Erdek halkından da destek istiyoruz" şeklinde konuştu.                   
Filiz: "Rantsal değil kentsel dönüşüm için varız" 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda halka taahhütte bulunan Filiz "Balıkesir Büyükşehir Başkanlı ğına halkımız bizi layık görür ve Allah`ta nasip eder ise su ücretlerinde % 50 indirime gideceğiz. Balıkesir`de 2. ve 3. Organize Sanayi bölgeleri açacağız. İlimize toplu taşımada raylı sistem kazandıracağız. Şehir merkezlerinde ki çay yataklarını ıslah edip halkın hizmetine sunacağız. Dürüst, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile Rantsal dönüşüm değil Kentsel dönüşüm yapacağız." dedi. 
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu