Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Spor faaliyetleri kontrollü olarak sürüyor

Spor faaliyetleri kontrollü olarak sürüyor

Normalleşme sürecinde spor tesisleri kapılarını açarken Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı tesislerde de sporcular antrenmanlarına kontrollü olarak devam ediyor.

Normalleşme sürecinde spor tesisleri kapılarını açarken Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı tesislerde de sporcular antrenmanlarına kontrollü olarak devam ediyor. Tesislerde, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Badminton, Cimnastik, Voleybol, Güreş, Judo, Karate, Taekwondo, Masa Tenisi, Geleneksel Türk Okçuluğu, Tenis, futbol kursları antrenörler eşliğinde sürüyor.
Bakanlığımız tarafından Türkiye´de 19 ile gönderilen ve ilimizde de Altıeylül ile Karesi ilçelerine kurulan iki adet portatif havuzda yüzme branşında çocuklara yüzme eğitimleri veriliyor.
Bilindiği gibi, Türkiye genelinde Pandemi döneminde Mart ayında spor tesislerinde çalışmalara ara verilmiş, normalleşme sürecinde alınan yeni kararlarla spor tesisleri kademeli olarak kapılarını 1 Haziran itibariyle tekrar açmıştı.
Belirlenen zamanlarda kademeli olarak kullanıma sunulan spor tesislerinde ?Maske, Mesafe, Temizlik? şartlarıyla korona virüse karşı sıkı önlemler alındı. Tesis girişlerinde dezenfektan bulundurularak, sporcularımızın elektronik ateş ölçümü yapılıyor. Antrenörlerin ve tesis çalışanların maske takması, sporcuların da antrenman anı hariç maskelerini takmaları, antrenör sporcu ve tesis çalışanları arasındaki en az 2 metre olarak fiziksel mesafenin korunması sağlanıyor. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı