Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Spor Salonu olmayan okul salon futbolunda Balıkesir 1.si oldu

Spor Salonu olmayan okul salon futbolunda Balıkesir 1.si oldu

Marmara İlçesi Saraylar Mahallesi Ortaokulu Futsal Takımı Yıldız Erkekler kategorisinde maç kaybetmeden Balıkesir birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

İl Birinciliği maçlarından önce, her müsabakaya büyük fedakarlıklarla giden Saraylar Ortaokulu öğrencileri, öncelikle Bandırma grubunu lider tamamlayarak il birinciliği müsabakalarına katılma hakkı elde etti.
Balıkesir´de yapılan il birinciliği müsabakalarında ise Saraylar Ortaokulu finalde Ayvalık Ali Çetinkaya Ortaokulu´nu 10-4 gibi bir farklı skorla mağlup etti.
Balıkesir birinciliğini kazanan futsal yıldız takımı, final maçından sonra döndüğü Marmara Adasında kendilerine büyük destek veren Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´u ziyaret ederek kazanmış oldukları il birinciliği kupasını takdim edip şampiyonluk sevincini birlikte yaşadılar.
Şampiyon sporcuların kendisine yaptığı ziyarette ödüllerini veren Başkan Aksoy, spor salonu olmayan maça gidebilmek için gün ağarmadan yola çıkıp gün bittikten sonra evlerine dönebilen bu oyuncuların başarısının ayakta alkışlanması gerektiğini dile getirerek başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false