Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Spor etkinliklerine hazırlanın

Spor etkinliklerine hazırlanın

Üç yıl aradan sonra, Erdekte Triathlon Şampiyonası konuşulmaya başlandı. Son olarak 2008de Triathlon Şampiyonasına ev sahipliği yapan Erdekte 3 yıl aradan sonra, Triathlon Şampiyonası masaya yatırıldı.

Üç yıl aradan sonra, Erdek`te Triathlon Şampiyonası konuşulmaya başlandı.
Son olarak 2008`de Triathlon Şampiyonasına ev sahipliği yapan Erdek`te 3 yıl aradan sonra, Triathlon Şampiyonası masaya yatırıldı.
Yılın son gününde, Erdek Kaymakamlığı`nda Erdek 2012 spor etkinlikleri konulu toplantı vardı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek`te bu yıl Triathlon yarışmasının düzenlenmesine karar verildiği takdirde, belediyenin kasasından tek kuruş para harcanmadan şampiyonanın ilçede düzenlenebileceğine dikkat çekti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın başkanlığında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Türkiye Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk bir araya geldi.
Erdek`te 2012 yılında düzenlenebilecek spor etkinliklerinin görüşüldüğü toplantıda, Triathlon Federasyonu yöneticilerinden Ahmet Öztürk, Triathlon Şampiyonasının bir ayağının Erdek`te yapılmasını istedi.
Erdek`te bu yıl düzenlenmesini düşündükleri spor etkinleri hakkında görüşünü ifade eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Erdek`te, bu yıl çok ses getirecek organizasyonlara imza atmak için, İlçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlhan Aslan`la birlikte çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
Baştarafı Sahife 1'de
Erdek Belediyesi ve İstanbul Offshore Clup ile birlikte, geçen yıl ilk kez düzenlenen Dünya Offshore Grand Prix yarışmasında, belediyenin kasasından çok cüzi bir para harcayarak gerçekleştirildiğini belirten Başkan Aysan, "O yarışmalarda Erdek`i haftalarca ulusal televizyon kanallarının ekranlarına taşıdık. Aynı şampiyonaya bu senede ilçe olarak ev sahipliği yapmak istiyoruz" dedi.
Dünya Offshore Şampiyonasındaki başarımızdan etkilenen Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanlığı`nın, üç yıl aradan sonra bu yıl Dünya Triathlon 2012`yi Erdek`te gerçekleştirmek için belediye ye başvuruda bulunduğunu aktaran Aysan, "Bu toplantımıza Türkiye Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk`de katıldı. Geçmiş yıllarda belediye kasasından da dünya kadar para harcanarak gerçekleştirilen Triathlon Şampiyonasını, 2012 yazında Erdek`te belediyenin kasasından tek kuruş para harcamadan gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Türkiye Triathlon Federasyonu, İstanbul Offshore Clubu, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor etkinliklerinde ihtiyacımız olan maddi desteği bizlere sağlayabilecekleri sözü verdiler. Bir aksilik olmazsa Erdek bu iki dev organizasyona bu seneki yaz aylarında ev sahipliği yapacak" diyerek sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli