Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SPOR TIRı 8 Nisanda Balıkesire geliyor

SPOR TIRı 8 Nisanda Balıkesire geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde hazırlanan Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde hazırlanan "Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamı için oluşturulan " SPOR TIR`ı" Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine 8 Nisan tarihinde Balıkesir`de olacak. 
Balıkesir İl Müdürü İlhan Aslan, ilimize gelecek olan spor tırı ile ilgili olarak makamında bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Projedeki amaç; ülkemizin 40 ilindeki gençlerimize, dünyanın en çok takip edilen spor branşları olan basketbol ve futbol ile yakınlaştırmak, spor konusunda farkındalık yaratmak, gençleri spor yapmaya teşvik etmek ve sporun geçmişi hakkında gençleri bilgilendirmek olarak açıklandı.
Bu kapsamda ilimize de gelecek olan spor TIR`ında, geçmişten günümüze şampiyonların görüntüleri ve eski kupa örneklerinin de sergilendiği, bir de mobil müze olacak. Spor TIR`ı 8 Nisan tarihinde Atatürk Stadı karşısındaki Kuva-i Milliye Meydanında ziyaretçilerini kabul edecek. Tüm halk spor TIR`ını görmeye davet edildi.
Toplantıya ASKF Başkanı Metin Mengüç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sakallı, İl Sağlık Şube Müdürü Deniz Sezer, Kredi Yurtlar Kurumu Müdür Yardımcısı Bayram Meşe, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Gül, Balıkesir Belediyesi Şube Müdürü Ahmet Ekiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Haydar Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli