Bugün, 19 Mart 2024 Salı

SPOR´A DEV KAYNAK

SPOR´A DEV KAYNAK

Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza ve vakıf yöneticileri Bandırmaspor Kulüp binasında Bandırmaspor´u ve diğer spor branşlarına büyük katkı sağlayacak Benzinlik Projesi´nin ihalesi yapıldı.

Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza ve vakıf yöneticileri Bandırmaspor Kulüp binasında Bandırmaspor´u ve diğer spor branşlarına büyük katkı sağlayacak Benzinlik Projesi´nin ihalesi yapıldı.
Benzinlik ihalesinin ardından açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza uzun zamandır gündemlerinde olan projenin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Başkan Mirza ?Bandırma Gençlik Spor Vakfı´nın belediyeden kiraladığımız yer için benzinlik ihalesini vakıf yöneticilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Bu proje, Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı´na Bandırmanın gençliğine sporuna hizmet edecek bir yer. Hem Bandırmaspor´a hem de amatör sporlara uzun yıllar gelir getirecek bir proje. Bu projenin hayalini uzun süre kurduk. Proje üzerinde çalıştık. Projemizle ilgili düşüncelerimiz ortadaydı. Kamuoyu da biliyordu. Bugün bu projeyi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz? dedi.
Spora ve gençliğe kalıcı kaynaklar yaratmak adına önemli bir proje olduğunu ifade eden Mirza ?Bu projemizin ardından İnşallah diğer adımlar da gelecek. Bugün bu benzinlik ihalesi şeffaf ve açık bir şekilde gerçekleşti. İhalemiz kamera kayıtlarıyla ve katılımcılara açık bir şekilde gerçekleşti. İki ayrı teklif vardı, tekliflerden bir tanesi diğerinden daha avantajlı bir teklifti. BANBAN Petrol A.Ş, Gençlik ve Spor Vakfı benzinlik ihalesini kazanmış oldu. Buradan gelecek kaynaklar hem Bandırma´daki gençliğe, amatör spora hem de Bandırmaspor´a katkıları olacaktır. Aylık cirodan yüzde bir, aylık kira ve ara ödemelerle kısa ve uzun vadede ciddi bir kaynak yaratmış olduk. Bu kaynaklar Bandırma´daki tüm sporlara ve Bandırmaspor´a ciddi bir kaynak oluşturmuş oldu. Kısa ve uzun vadede Bandırma sporuna nakit para akışı ile katkı yapmış olacak.? dedi. Konuşmasının sonunda firmalara teşekkür eden Mirza ?Bu amaçla emeği geçen herkesi ve katılımcı iki firmayı da kutluyorum. İnşallah başarılı bir şekilde onlarda bu verdikleri paranın karşılığını alırlar. Onlarda yatırımlarını yapacaklar buraya Bandırmamıza ve Bandırmanın sporuna hizmet edecekler. Katılan herkese teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun.? dedi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: SPOR KAYNAK
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli