Sporcu taramasında başarılı olanlara online eğitim
Balıkesir´de, daha önceki dönemlerde yapılan yetenek taramalarında başarılı olan sporcu çocuklara online sistemiyle eğitim verilmesine başlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe 18:56
Güncelleme: 14 Ocak 2021 18:56
Sporcu taramasında başarılı olanlara online eğitim

Balıkesir´de, daha önceki dönemlerde yapılan yetenek taramalarında başarılı olan sporcu çocuklara online sistemiyle eğitim verilmesine başlandı.
Sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünü yerleştirmek, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmak amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ?Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme? projesi kapsamındaki eğitimler Balıkesir´de de gerçekleştiriliyor.
Program dahilinde, sporcular ile iletişim sağlanarak zoom üzerinden planlanan saatlerde antrenörler eşliğinde eğitimlere devam ediliyor.
Balıkesir ve 20 ilçesinde eş zamanlı uzaktan eğitimin başlatıldığını söyleyen Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ?Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme programına Covid-19 nedeni ile ara verilmişti. Bu süreçte de amacımız uzaktan eğitimle çocukların gelişim özelliklerine uygun olarak, spora özgü temel eğitim ve hareket becerilerini geliştirmeleri ve spor dallarına özgü temel becerileri kazandırmak. Antrenörlerimiz ve sporcularımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek