Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sporcu gençlere kermes desteği

Sporcu gençlere kermes desteği

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından sporcu çocuklara destek amaçlı yardım kermesi düzenlendi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından sporcu çocuklara destek amaçlı yardım kermesi düzenlendi. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, elde edilen gelir ile sporcu çocukların destekleneceğini söyledi. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün hazırladığı kermes büyük ilgi gördü. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki sporcuların aileleri tarafından el ele verilerek hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekler, Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda yerini aldı. 
Spor kulübüne imkanları doğrultusunda destek vermeyi hedefleyen vatandaşlar, stantlardan alışveriş yaparak yiyecekleri kısa sürede tüketti. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü başkanı aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, destekleri için sporcu velilerine teşekkür etti. 
Bu ortak çalışmanın başarıya odaklı sporcular üzerindeki etkisinden bahseden Gülhan, "Asıl hedefimiz alkol ve uyuşturucu batağından, spor salonlarına çekeceğimiz bir genç bizim en büyük kazancımızdır. Spordaki başarımız bu inançla hedefine kilitlenmiştir. 10 yılımızı geride bıraktık, gelinen noktada ortaya konulan başarı küçümsenemez, bu başarı sporcu kardeşlerim ve aileleri ile bizim bir bütün olmamızdan kaynaklanmaktadır. Bundan sonrada daha başka başarılar gelecektir. Sporcularım ve Erdek halkı buna inandı, bundan sonraki yarışmalarda çıtamızı bir üst noktaya taşımak olacaktır." dedi. 
Haber : Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Sporcu gençlere kermes desteği
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli