Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sporcu kamp eğitim merkezine denetim

Sporcu kamp eğitim merkezine denetim

Balıkesir Sporcu Kamp eğitim Merkezi denetlendi. Ankara Sağlık Dairesi Başkanlığınca belirlenen 35 pilot ilden biri olan Balıkesir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi test edildi.

Balıkesir Sporcu Kamp eğitim Merkezi denetlendi.
Ankara Sağlık Dairesi Başkanlığınca belirlenen 35 pilot ilden biri olan Balıkesir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi test edildi.
Ankara Sağlık Dairesi Başkanlığına bağlı Olimpiyat Hazırlık Merkezinden 14 kişilik uzman ekip, sporcu kamp eğitim merkezinde kalan sporcularımızı çeşitli testlere tabi tuttu. Ankara Sağlık Dairesi Başkanlığınca belirlenen 35 pilot ilden biri de Balıkesir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi. Uzman ekip, kamp eğitim merkezinde kalan sporcularımıza performans testi ve sağlık taraması yapmak için ilimize geldi. Uzmanlar arasında spor hekimi, diş hekimi, fizyoterapist, hemşire, biyolog, kimyager, antrenman bilimci var. Sporcularımızın dayanıklılık, sürat, çeviklik, patlayıcılık testlerinin yanı sıra fiziki muayene, ağız ve diş sağlığı, kan, idrar ve gayta tahlilleri, EKG, postör analizi, boy, kilo, vücut yağ ölçümleri ve mantar taraması da yapıldı. Yılda iki kez tekrarlanan bu uygulama sonucunda, sporcularımızın yaptığı antrenmanların şekillenmesi sağlanıyor ve tedavisi gereken sporcularımıza da müdahale ediliyor


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli