Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sporcular online üzerinden desteklendi

Sporcular online üzerinden desteklendi

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü diyetisyen, psikolog ve fizyoterapisti tarafından...

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü diyetisyen, psikolog ve fizyoterapisti tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcular ve antrenörlerine spor yaralanmaları, sporcu beslenmesi ve pandemi sürecinde psikolojik öneriler konularında video konferans yöntemiyle seminer verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen korona virüs salgını sürecinde, kulüp bünyesinde lisanslı olan sporculara yönelik video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen, ?Sporcu Söyleşileri´ programı sona erdi.
Programının ilk günü Psikolog Berna Özger; Sporcu Psikolojisi, ikinci gün Diyetisyen Turan Gelir; Sporcu Beslenmesi, Son gün ise Fizyoterapisti M. İlayda Bacak; Sporcu Yaralanmaları ve Rehabilitasyon konularında sporcu ve antrenörler ile soru-cevap şeklinde söyleşiyi tamamlandı.
Söyleşi programı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sosyal medya hesaplarında canlı yayın olarak paylaşılırken, Balıkesir il genelindeki sporcular yayına katılım sağlayarak sorularını yöneltti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli