Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Su borusu ve kablo hırsızlığından yakalanan zanlılar tutuklandı

Su borusu ve kablo hırsızlığından  yakalanan zanlılar tutuklandı

Erdek ve Sındırgı ilçelerinde telefon kablosu ve pik su borusu hırsızlığı yaparken jandarma tarafından yakalanan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Erdek ve Sındırgı ilçelerinde telefon kablosu ve pik su borusu hırsızlığı yaparken jandarma tarafından yakalanan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre; Erdek Kaynarca su hattında Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi´ne (BASKİ)´ye ait pik su döküm borularının çalındığı ihbarı alan jandarma, olayla ilgili yaptığı araştırmada maddi değeri 5 bin lira olan 12 metre uzunluğunda pik döküm su borusunun oksijen tüpü ile kesilerek çalındığını belirledi. A.K. ve U.G. isimli 2 hırsızlık zanlısı yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar A.K. ve U.G. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bandırma Kapalı Cezaevi´ne teslim edildi.
Kablo hırsızlığından yakalanan zanlılar tutuklandı
Diğer yandan; Sındırgı ilçesi Çoturtepe Mahallesi´nde 1 şüpheli sahsın Türk Telekom´a ait telefon kablolarını kestiğini ve bu kabloları plakasız motosiklete yüklediği görülmesi üzerine olaya müdahale eden jandarma Ö.A. isimli zanlıyı yakaladı. Türk Telekom´a ait 10 direk arası yaklaşık 500 metre kablonun kesildiği ve 25.000TL değerinde maddi zararın olduğu tespit eden jandarma, Ö.A. isimli zanlıyı Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına aldı. Ö.A. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kepsut Cezaevi´ne teslim edildi.
Haber Merkezi

/resimler/2021-2/12/1602102009521.jpg



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı