Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Sualtından Erdek? fotoğraf sergisi

?Sualtından Erdek? fotoğraf sergisi

Dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı ve görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan´ın fotoğraflarından oluşan, ?Sualtından Erdek? fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşti.

Dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı ve görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan´ın fotoğraflarından oluşan, ?Sualtından Erdek? fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşti.
Erdek Belediyesi ve Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği organizasyonunda devam eden Erdek Zamanı Festivali etkinlikleri kapsamında , Erdek Hükümet Konağı yanında yer alan Erdek Açık Hava Müzesi, sualtı fotoğrafçısı ve görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan´ın ?Sualtında Erdek? izlerine dair sualtı fotoğrafları ilçe halkının yanı sıra tatilcilerin beğenisine sunuldu.
Fotoğraf sergisini gezen vatandaşlar ?Sualtından Erdek? görüntülerini bize çok farklı bir açıdan yansıtan Tahsin Ceylan´ı gerçekleştirdiği titiz çalışmalarından dolayı kutlarız. Sualtı dünyasını objektifine yansıttığı eserlerin halkımız tarafından büyük ilgi göreceğine inanıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
Sualtı fotoğrafçısı ve görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan, ?Bu serginin ekosistemin önemli bireylerinin tanınmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bugüne kadar görüntüleme amaçlı dünyanın pek çok bölgesinde sayısız dalışlar gerçekleştirdim. Şunu söylemeliyim ki Kapıdağ Yarımadası sualtı zenginliği kesinlikle görülmeye değer. Çalışmalarımı sanatseverler ile buluşturmamın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum? diye konuştu.
Erdek Belediyesi ve Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği tarafından organize edilen 22-27 Ağustos 2017 tarihlerinde 6 gün devam edecek Erdek Zamanı Festivali kapsamında hazırlanan ve bölgenin sualtı zenginliğini gün yüzüne taşıyan ?Sualtından Erdek? Fotoğraf Sergisi ve Kitap Lansmanı 24 Ağustos 2017 Saat 18.00´da Erdek Cumhuriyet Meydanı´nda 96 sayfalık arşiv niteliğindeki kitap ile taçlandı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli