Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Subaşı, Kılıçdaroğlu’nu gölgeleme taktiği yapmakla itham etti

Subaşı, Kılıçdaroğlu’nu gölgeleme taktiği yapmakla itham etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Kandil’den PKK üst düzey yöneticilerin birbiri ardına 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen açıklamalar yaptıklarını söyledi.

Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Millet İttfiakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nu özü sözü bir olmadığı için her gün gaf üzerine gaf yaptığını ifade etti. 
Yaptığı bu gafları milletin değerlerine ne kadar yabancı olduğunun tabii bir sonucu olduğunu belirten Subaşı “Yani ‘benim elime yazılan notları okuduğuma bakmayın siz, işte ben buyum, işte gerçek Kemal bu’ diyor. Tabanına mesaj veriyor. Seccadeye ayakkabıları ile basıp bir sürü fotoğraf çektirmesi, arkasından tam olay kapatılacakken yeni yeni gaflar yapması samimiyetsizliğinin, bilgisizliğinin göstergesidir.” dedi. 
Kemal Kılıçdaroğlu’nu yaptığı gafları bilinçli yaptığını iddia eden Subaşı “Gündemi bu şekilde meşgul edip Kandil ve HDP ile olan ortaklıklarını gölgelemek istiyor. Bu, bilinçli olarak yapılan bir gölgeleme taktiğidir.” dedi. 
HDP-PKK-FETÖ mensuplarının CHP’den fazla Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini dile getiren Milletvekili Subaşı “ABD Büyükelçisi resmen Türkiye’nin içişlerine karışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’na açıkça destek ve akıl veriyor. Kemal Kılıçdaroğlu ise ‘Hadi oradan!’ diyemiyor. Yapılan gizli görüşmeyi Devletimize bildirmesi lazımken, Devlet Adamı vasfı olmadığı için Devletimize bildirmiyor. Bu arada kirli koalisyonun partileri arasındaki huzursuzluk her geçen gün artıyor. Demokrat Parti 2, Saadet Partisi 3, Gelecek Partisi 3, Deva Partisi 3 koltuk derken öyle görünüyor ki, avuçlarını yalayacaklar. Kılıçdaroğlu bunlara bol bol vaat edip masaya oturtmuş şimdi ektiklerini biçiyorlar masadan da kalkamıyorlar.” diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı