Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Subaşı, vatandaşları TBMM görüşmelerini izlemeye davet etti

Subaşı, vatandaşları TBMM görüşmelerini izlemeye davet etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, TBMM’de görüşülmekte olan bütçe görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, vatandaşları görüşmeleri izlemeye davet etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, TBMM’de görüşülmekte olan bütçe görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, vatandaşları görüşmeleri izlemeye davet etti. 
Yaptığı yazılı açıklamayla, ‘CHP-HDP-İP ne yapmak istiyor?’ diye soran Subaşı, muhalefeti bütçe görüşmelerinde bütçe hariç her şeyden bahsetmekle suçladı. 
Muhalefet partilerinin milletvekillerini kürsüde yaptıkları konuşmaları gündeme getiren Subaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şimdi örneklerini vereceğim ifadeleri Aziz Milletimizin takdirlerine arz ediyorum: Devletin Valisine “Sömürge Valisi” diyen dil, devletin güvenlik güçlerine “Faşist Güçler” diyen dil, hapishanedeki mahkûmlara “Esir-Rehin” diyen dil, Türkiye’de rehin, esir var mıdır” soruyorum? Gazi Meclis’in çatısı altında “Bağımsız Kürdistan” diyen dil, seçmenin % 52 oyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanı’na yapılan hakaretler, “Sarayın Bütçesi” yakıştırmaları, Bu dil, hangi dil? Devletin Bakanlarına hakaret edeceksiniz ama o Bakanlar cevap vermeyecek, sessiz kalacak. Cevap verince, vay efendim, “Sen atandın ben seçildim.” Unutulmasın ki, o Bakanlar da Milletvekilleri ile aynı yemini ederek göreve başlamışlardır. Bakanları atanmış diye küçümseyen, hakaret eden dil, kimin dili? Şunu bilmeliler ki, Cumhurbaşkanımızın Yardımcıları olan Sayın Bakanlarımız kendilerini milletine adamış insanlardır. Adanmış bir şekilde çalışmaktadırlar. Muhalefetin dili, kimin dilidir? milletime havale ediyorum. Aynı muhalefet “KHK’lılara af çıkaracağız” diyorlar. Peki, KHK ile kimler memuriyetten atıldı? Terör bağlantılı kişiler KHK ile görevlerinden alındılar. PKK-PYD-YPG-FETÖ-DEAŞ-DHKP-C ve diğerleri… Bu tehlikeli adımın bir sonrası ise “Terör örgütü başı Pensilvanya’daki FETÖ lideri ile İmralı’daki PKK başına af getirmek mi” olacak? Soruyorum, FETÖ lideri ile bölücü örgüt liderine, bebek katiline de af çıkaracak mısınız? Başta CHP olmak üzere İYİ Parti’yi ve kullandıkları dili, üslubu Aziz Milletimize havale ediyorum.” 
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli