Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Suç makineleri Erdek´te yakalandı

Suç makineleri Erdek´te yakalandı

Trabzon´da cinayet işledi, Erdek´te yakalandı.

Erdek´te dün yaşanan hareketli saatler, suç şebekesinin çökertilmesi ile son buldu.

2018 yılında Trabzon´da bir eğlence merkezinde öldürülen S.D.´nin (37) katil zanlısı olduğu iddia edilen D.A. ve T.A. ilçemizde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli D.A. ve T.A.´nın Erdek ilçesinde olduğunu tespit etti. 
Şahısların yakalanmamak için sahte kimlik ile seyahat ettiklerini belirleyen polis ekipleri hemen harekete geçerek aracı takibe aldı.
İlçe girişinde durdurulan araçta, cinayet zanlısı 2 şahıs ile birlikte araç sürücüsü A.A nın´da üzerlerinde sahte kimlik çıkması üzerine toplam 3 şüpheli gözaltına alındı.
"Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Suç işlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, 7 ayrı Hırsızlık Suçu, Nitelikli Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Resmi Belgede Sahtecilik ve Cinayet" gibi çok sayıda suçtan arandıklarının tespiti üzerine gözaltına alınan A.A, D.A. ve T.A. adlı şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre tutuklanan şahıslardan T.A´nın 2013 yılında İstanbul´da düzenlenen büyük bir uyuşturucu operasyonunda 307 kilogram eroini Hollandaya götürmeyi planladıkları sırada yanındaki 7 kişi ile birlikte yakalandığı öğrenildi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: makineleri Erdek yakalandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli