Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Suç makinesi 200 metre kaçabildi

Suç makinesi 200 metre kaçabildi

Bandırma ilçesinde 21 yaşındaki genç kadının silah çekerek çantasını gasp eden zanlı, olay yerinden ancak 200 metre kaçabildi.

Bandırma ilçesinde 21 yaşındaki genç kadının silah çekerek çantasını gasp eden zanlı, olay yerinden ancak 200 metre kaçabildi.

Gece saat 23:30 sıralarında İhsaniye Mahallesi´nde bulunan evinine giden S.K.21 isimli üniversite öğrencisi genç kadın, ara sokakta 25 yaşındaki Gökhan Kundakçıoğlu´nun silahlı saldırısına uğradı. Bir süre genç kadını takip eden gaspçı, elinde bulunan ve daha sonra kuru sıkı olduğu anlaşılan silahı kadına doğrultarak çantasını gasp etmek istedi. Bir anda arkasından yaklaşarak silah çeken adamı gören mağdur kadın ise ?İmdat? çığlıkları atarak kaçmaya başladı.

Gaspçı ve genç kadın arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Kadını yere düşüren ve dizlerinin yaralanmasına neden olan gaspçı, çantayı alarak olay yerinden kaçmak istedi. Bölgede devriye gezmekte olan Bandırma Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, kadının çığlıklarını duyarak kısa sürede olay yerine geldi. Kadının çantasını alarak kaçmaya çalışan saldırganın önünü kesen ekipler, şahsı olay yerinden yaklaşık 200 metre ötede kıskıvrak yakaladı. Gaspçı, mağdur ve polis arasında yaşanan kovalamaca çevrede bulunan esnafın güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Korku dolu anlar yaşayan üniversite öğrencisine polis çantasını teslim ederken, gasp zanlısı gözaltına alındı. Çantada 60- lira kadar para olduğu öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen Gökhan Kundakçıoğlu ?silahlı yağma? suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının daha önce de ?evden hırsızlık, cinsel taciz ve konut dokunulmazlığını ihlal, kasten yaralama ? gibi çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber: Erdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ



Anahtar Kelimeler: makinesi metre kaçabildi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli