Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sultanlarda durmak yok galibiyete devam

Sultanlarda durmak yok galibiyete devam

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor TVF Bayanlar 1. Ligi A Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu´nda Rota Koleji ile karşılaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor TVF Bayanlar 1. Ligi A Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu´nda Rota Koleji ile karşılaştı.
Rota Koleji engelini de 3-0´lık net bir skorla geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ligde 3´te 3 yaparak kayıpsız yoluna devam etti.
Gamze-Candan-Duygu-Kath-Ayşe-Ecem-Elif(L) ile maça iyi başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maça iyi başlayarak baştan sonra önde götürdüğü ilk seti 25-16 kazanarak 1-0 önde geçti. 2. sette Rota Koleji´nin etkili servislerine karşılık vermekte zorlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor geride kaldı. Sürekli geride olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 20-14 geride olmasına rağmen taraftarının desteğiyle ve Gizem Nur Saka - Kath Bell ikilisinin etkili oyunuyla büyük bir geri dönüş yaparak seti 27-25 aldı ve skoru 2-0´a getirdi. 3. sette rakibinin direnç göstermesine fırsat vermeden kontrollü bir şekilde oynayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor seti 25-18, maçı da 3-0 alarak puanını 9´a yükseltti. Maçtan sonra konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Mesut Eray ?3 puanı aldığımız için mutluyuz. Balıkesirli voleybol severlere güzel bir maç izleten teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. İyi bir takımız, daha çok çalışarak daha iyi bir takım olacağız. Bugün taraftarlarımızı da arkamızda hissettik. Rakip takıma ve hakemlere en ufak bir tepki olmadan, sadece takımımızı destekleyen Balıkesir´deki bu taraftara Sultanlar ligi yakışır" diyerek hedeflerinin Sultanlar Ligi olduğunu belirtti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli