Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Sünnet Cemiyetine yangın molası

Sünnet Cemiyetine yangın molası

Paşalimanı Adası Balıklı Köyünde, sünnet cemiyeti devam ederken, aniden meydana gelen yangın, düğünü kısa bir süre durmasına neden oldu.

Paşalimanı Adası Balıklı Köyünde, sünnet cemiyeti devam ederken, aniden meydana gelen yangın, düğünü kısa bir süre durmasına neden oldu.
Paşaliman Adası Balıklı köyünde, yüksek enerji gerilim tellerinin neden olduğu şelale sonucu orman yangını çıktı. 
Elektrikler kesilince yangın olduğunu anlayan davetliler, eğlenceye ara verip, itfaiye aracı olmadığı için yangını taşıma su ile söndürdüler. Daha sonra düğün yerine geri dönen davetliler bu kez kamera ışığı ve salonda bulunan aydınlatıcıların eşliğinde yarım kalan eğlencelerine, kaldıkları yerden bu kez teyp çalarak, türkü söyleyerek sürdürdüler.
Paşalimanı Adası Balıklı Köyü sakinlerinden, Yeşim ve Mustafa Kıratlıoğlu çifti, 10 yaşındaki çocukları Adem Alp için köydeki salonda sünnet eğlencesi düzenledi. Gecede devam eden eğlence sırasında, bir anda elektrikler kesildi. Davetliler bir süre sonra, yüksek gerilim hattının geçtiği tellerde yaşanan şelale yüzünden köylerine 200 metre mesafede orman yangını başladığını duyunca, salondan çıkıp, itfaiye aracı olmadığı için yangına taşıma su ve hotrum ile müdahale ettiler. Yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından yangın büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü. Davetliler daha sonra salona dönerek bu kez kameranın ışığı, yanlarındaki aydınlatıcılarla, teyp çalarak, birlikte türkü söyleyerek eğlenmelerine devam ettiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false