Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sünnet düğününde kan aktı: 3 ölü, 4 yaralı

Sünnet düğününde kan aktı: 3 ölü, 4 yaralı

Bigadiç İlçesi’ne bağlı kırsal Güven Çetmi Mahallesi’ndeki sünnet düğününde aralarında husumet olan iki aile arasında tartışma çıktı.

Bigadiç İlçesi’ne bağlı kırsal Güven Çetmi Mahallesi’ndeki sünnet düğününde aralarında husumet olan iki aile arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı çatışmaya dönerken olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Bigadiç İlçesi kırsal Güvem Çetmi Mahallesi'ndeki sünnet düğününde bir araya gelen iki husumetli aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirilerine silahlarla ateş açtı. Yaşanan silahlı kavga sonunda A.S, S.Y ve A.Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan A.M, Y.A, V.Y. ve S.Ç. 112 Acil sağlık ekiplerince Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi ve Balıkesir Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri de aynı hastanelerin morglarına gönderildi. 

Yaralıların hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 



Anahtar Kelimeler: Sünnet düğününde : yaralı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli