Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şüphe üzerine durdurulan araçta çalıntı eşyalar ele geçirildi

Şüphe üzerine durdurulan araçta çalıntı eşyalar ele geçirildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı devriyeler tarafından icra edilen "Önleyici Kolluk Faaliyetleri" sırasında, Savaştepe Yunakdere Mahallesi´nde şüphe üzerine durdurulan ?? plakalı minibüste Savaştepe Cumhuriyet Savcılığı´ndan alınan arama kararın

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı devriyeler tarafından icra edilen "Önleyici Kolluk Faaliyetleri" sırasında, Savaştepe Yunakdere Mahallesi´nde şüphe üzerine durdurulan ?? plakalı minibüste Savaştepe Cumhuriyet Savcılığı´ndan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, 302 parça değişik boy ve ebatlarda inşaat demiri ve inşaat malzemesi ele geçirildi.
Minibüs içerisinde Ç.Ç., G.Ç. ve N.Ş. isimli kadınlar ile iki küçük erkek çocuk olduğu tespit edilirken, kendisini N.Ş. olarak tanıtan ve kimliğinin yanında olmadığını beyan eden kadının davranışlarından şüphelenilmesi üzerine hakkında yapılan araştırmada gerçek adının S.Ş. olduğu ve "Adet Gereği Açıkta Bırakılan Malzemeden Hırsızlık" suçundan arandığı belirlendi.
Olayda kullanılan minibüs yediemin otoparkına teslim edilirken, olay şüphelileri Ç.Ç., G.Ç. ve S.Ş. isimli kadınlar hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı