Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şüpheli çanta içinden çamaşır çıktı

Şüpheli çanta içinden çamaşır çıktı

Bandırmada bir gün önce 17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi belediye karşısında bırakılan bir çanta panik yaratırken bu kez içinde Kipanın da bulunduğu Sunullah Mahallesi Liman Alıveriş Merkezinin arka yolunda AVMnin beton bahçe duvarında...

Bandırma`da bir gün önce 17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi belediye karşısında bırakılan bir çanta panik yaratırken bu kez içinde Kipa`nın da bulunduğu Sunullah Mahallesi Liman Alıveriş Merkezi`nin arka yolunda AVM`nin beton bahçe duvarında bulunan ve bir çengele asılı bırakılan çanta polisi alarma geçirdi.
Çevrede güvenlik önlemi alan özel güvenlik ve polis asayiş ekibi 3 yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Bir itfaiye aracının da geldiği olay yerinde bir sokak köpeğinin malzeme torbasının yakınına gelip torbaya baktıktan sonra uzaklaştığı görüldü.
Balıkesir İlinden bomba imha uzmanının beklendiği sırada 1 saat sonra ismi açıklanmayan bir genç 67 .... plakalı özel aracıyla AVM önüne gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyleyince çantasını almak için tek başına yürüdü.
Duvarda asılı olarak duran çantanın yanına giden ve dalgınlıkla unuttuğunu söyleyen genç adam çanta içindekileri çıkardıktan sonra yeniden doldurdu ve polis noktasına getirdi. Polis; unutkan genç adamı ifadesinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürdü.
Yetkililer genç adamın ismini açıklamadığını ve torba içinden şahsi çamaşırlarının çıktığını ifade etti. 
Erdem ÖZCAN-Bandırma


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı