Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Susurluk Belediye Başkanı darp yapmakla suçlanıyor

Susurluk Belediye Başkanı darp yapmakla suçlanıyor

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, özel kalem görevlisi olarak görev yapan Egemen Doğan’a makam aracında vurduğu iddia edildi.

Susurluk Belediyesi’nde çalışan ve aynı zamanda Susurluk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Egemen Doğan, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’den birlikte seyahat ettikleri makam aracında kendisine vurduğu gerekçesiyle darp raporu alıp şikayetçi oldu. Seçim öncesi karalamaya çalışıldığını öne süren Belediye Başkanı Güney suçlamaları kabul etmeyerek, Doğan’a darp raporu veren doktordan da şikayetçi olacağını söyledi. 
Cuma günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Özel Kalem Görevlisi Egemen Doğan, makam şoförüyle birlikte Balıkesir’de oturan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i evinden alarak Susurluk’a hareket etti. Başkan Güney, Susurluk’ta yapılacak mahalle gezileriyle ilgili sorduğu bir soruya Doğan’dan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Başkan Güney, iddiaya göre ön koltukta oturan Doğan’ın başının arkasına doğru vurdu. Başını ön panele vuran Doğan, şoförden aracı durdurmasını isteyerek indi. Önce Balıkesir’e giden Doğan, oradan Susurluk arabalarına binerek geldiği ilçede darp raporu olarak Güney’den şikayetçi oldu. 
İddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığının dile getiren Başkan Güney, Doğan’a kendisine verdiği işi eksik yaptığı için istem dışı    sinirlenerek bağırdığını ve araçtan kendi isteğiyle indiğini söyledi. Çalışanın görev ihmali bulunduğunu ve konuyla ilgili gereğini yapacağını ifade eden Başkan Güney, “Arada gerginlik oldu ve araçtan kendi isteğiyle indi. Darp olayı kesinlikle yok. Bir belediye çalışanına nasıl vurabilirim? Bu ithamlar seçim öncesinde karalamak amacıyla yapılıyor. İşini doğru dürüst yapmıyorsa sözleşmesini fesih eder geçerim” diye konuştu. Doğan’ın darp raporu aldığı iddiası hakkında da açıklamada bulunan Başkan Güney, “Darp raporu var mı bilmiyorum ama varsa veren doktor ile ilgili dava açacağım. Doğru olmayan bir durum için nasıl rapor verebilir?” ifadelerini kullandı. 
Doğan ise kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakarak, “Olay artık adli mercilerde olduğu için bu konu hakkında konuşmak ve yorum yapmak istemiyorum.” dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı