Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Susurluk İYİ Parti yönetimi görevden alındı

Susurluk İYİ Parti yönetimi görevden alındı

İYİ Parti Susurluk İlçe Teşkilatı’nda gece yarısı operasyonu ilçe yönetimi görevden alındı.

İYİ Parti Susurluk İlçe Teşkilatı’nda gece yarısı operasyonu ilçe yönetimi görevden alındı. 
İYİ Parti Susurluk İlçe Yönetimi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Öztürk, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındı. 
Görevden almalarda Haziran ayı Susurluk Belediye Meclis Toplantısında, aynı zamanda Meclis Üyesi olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Öztürk ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney arasında yaşanan polemiğin önemli etkisinin olduğu öne sürülüyor. 
Hatırlanacağı üzere; İYİ Parti’li Meclis Üyesi Ömer Öztürk,  Haziran ayı Susurluk Belediye Meclis Toplantısında, Balıkesir’de ikamet eden Belediye Başkanı Nurettin Güney’i almak için belediye tarafından kiralanan aracın sabah Susurluk’tan Balıkesir’e gidip kendisini ilçeye getirdiğini, mesai bitiminde de Susurluk’tan Balıkesir’e götüren aracın tekrar ilçeye geri döndüğünü öne sürmüştü. 
Öztürk, Meclis toplantısında ayrıca Belediye Başkanı Nurettin Güney’e İstanbul’da eğitimi gören kızını almak makam aracını gönderdiğine yönelik iddiaları da sormuştu. 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından İYİ Parti Genel Merkezi, Belediye Meclis Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Öztürk ile İYİ Parti Susurluk İlçe Yönetimini genel merkez tarafından görevden aldığı öğrenildi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı