Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Susurluk´a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak

Susurluk´a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Fahrettin Şener ve AK Parti Susurluk Gençlik Kolları Başkanı Şafak Mut ile birlikte

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Fahrettin Şener ve AK Parti Susurluk Gençlik Kolları Başkanı Şafak Mut ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş´ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Aydemir ve beraberindeki konuklarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Susurluk´a Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisinin yapılacağı sözünü verdi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş´ın verdiği müjdeyi değerlendiren Milletvekili Aydemir ?Ziyarette Susurluk için yapılmasını hayal ettiğimiz Susurluk Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisimizin yapılacağının sözünü aldık. Bu hayalimizin en kısa zamanda gerçekleş-tirileceğinden hiç şüpheniz olmasın.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false