Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Susurluk´lu celepler kanlı infaza kurban gitti

Susurluk´lu celepler kanlı infaza kurban gitti

Susurluk´tan Eskişehir´in Çifteler ilçesine hayvan satın almaya gelen Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir´in (42) bir çiftlik evinde borç- alacak yüzünden elleri iple bağlanıp, dövüldükten sonra Serdar S. (30) ve Mustafa B. (28) tarafında

Susurluk´tan Eskişehir´in Çifteler ilçesine hayvan satın almaya gelen Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir´in (42) bir çiftlik evinde borç- alacak yüzünden elleri iple bağlanıp, dövüldükten sonra Serdar S. (30) ve Mustafa B. (28) tarafından tabancayla vurulup öldürüldü. Cinayet zanlılarından Sarıtepe İstanbul´da, Bülbül ise Denizli´de yakalandı.
Olay, dün akşam saatlerinde, Eskişehir´in Çifteler ilçesi, Erbap Mahallesi, Afetevleri´nin arkasında bulunan Serdar Sarıtepe´ye ait çiftlik evinde meydana geldi. Serdar S., iddiaya göre, daha önce hayvan alım- satımdan kendisine 600 bin TL borcu olan ve Susurluk´ta ikamet eden Efrahim Yıldız, Sedat Çam ile Seçkin Kantir´i hayvan satma bahanesiyle Çifteler´e yeniden davet etti. Serdar S. ile arkadaşı Mustafa B., çiftlik evine gelen Efrahim Yıldız, Sedat Çam ile Seçkin Kantir ile borç- alacak yüzünden tartıştı. Serdar S. ile Mustafa B., daha sonra ellerini iple bağladığı 3 kişiye tabancayla ateş ederek, öldürdü.
Olay yerinden kaçan Serdar S., polis ekipleri tarafından İstanbul´da, Mustafa B. ise Denizli´de yakalandı. Ekipler, olaya karışan çiftlik çalışanları Mesut Köksal (34), Gökhan Çelik (30), Erman Çaldemir (32), Hakan Atay (28) ve Ercan Akdemir´i (27) de gözaltına aldı. Savcılık olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
B. İlk Haber



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli