Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Susurluk MYO eski mezunları buluştu

Susurluk MYO eski mezunları buluştu

Susurluk Meslek Yüksekokulu (MYO) eski mezunlarına yönelik olarak düzenlediği 3. Pilav günü etkinliğini geniş katılımla gerçekleştirdi.

Susurluk Meslek Yüksekokulu (MYO) eski mezunlarına yönelik olarak düzenlediği 3. Pilav günü etkinliğini geniş katılımla gerçekleştirdi. Susurluk Meslek Yüksek Okulundan mezun olan öğrencilerin ve yeni okuyan öğrencilerin katıldığı etkinlikte fidan dikimi de yapıldı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen mezunlar günü etkinliğine gelen öğrenciler yıllar önce eğitim gördükleri okullarında anılarını tazelerken, bir yandan keyifli vakit geçirdiler.
Okulun öğretim görevlilerinden İlhan Gökgözoğlu yapılan 3. Mezunlar Günü etkinliği ile ilgili olarak "Yoğun bir katılımla gerçekleşen böyle bir günden çok büyük keyif aldık. Okulumuzdan mezun olan öğrencileri yıllar sonra burada görmek bizleri duygulan dırıyor. İlk mezunlarımızdan tutunda yeni mezun olan öğrencilerimize kadar herkes buradaydı. Bu pilav günü sayesinde dönemleri farklı olsa da birbirlerini tanıma fırsatı buluyorlar. Geçen zaman içinde evlenip çocuk sahibi olan öğrencilerimizin de ailecek buraya gelmeleri okulumuzun aile havasına önemli bir katkı sunuyor. Bu yıl gelen öğrencilerimize diplomalarını da vererek onları buradan mutlu gönderdik. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinlik devam edecek. Bundan sonraki etkinliklere de tüm öğrencilerimiz bekliyoruz." Dedi
Mezun olan öğrenciler yüzlerce fidanı okul bahçesine dikerek bir hatıra ormanı oluştururken fidan dikimi sonrasında öğrenciler güncel müzikler eşliğinden eğlendi.
Haber Süleyman Namlı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli