Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Susurluk’ta ‘Deprem Bilinci’ konulu toplantı

Susurluk’ta ‘Deprem Bilinci’ konulu toplantı

Susurluk Belediye Başkanlığı’nca, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımlarıyla Susurluk Afet Yardım Süreci Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Afet bölgesinde bizzat giderek Kahramanmaraş'ta görev yapan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney dahil belediye çalışanları görevlilerinden alınan bilgiler çerçevesinde, Susurluk Belediyesi Afet bölgesindeki yardım süreci hakkında bilgiler paylaşıldı. 
Belediye Nikah Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda CHP Susurluk İlçe Başkanı Bekir Baret ve İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı Mehmet Güzel, söz alarak Susurluk’ta olası Marmara Depremine karşı ne tür tedbirler alacaklarını masaya yatırdı. 
Bilgilendirme toplantısına katılan halk Susurluk’ta evlerinin dayanıklı olup olmadığını ölçüm yaptırmak için belediyeye müracaat etmelerini öneren Başkan Güney, gerekli yazışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hareketle yaptıklarını kontroller ve önlemleri almaya başladıklarını bildirdi. 
En kısa zamanda bu kontrolleri gerçekleştirip vatandaşların sağlam zeminde mi yoksa bozuk zeminde mi binalarda oturduklarının belirleneceğini belirten Başkan Güney, “İnşaatçılar ve müteahhitlerle de en kısa zamanda toplanarak elbirliği içerisinde sorunlarımızı çözerek halkımızın huzurla evlerinde uyumalarını sağlayacağız. “ dedi. Haber Merkezi
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı